Synundersökning tagning 2

Har funderat på om inte min huvudvärk kan bero på någon typ av synfel och att jag kanske borde gå till en optiker för att få det hela utrett. Saken är egentligen enkelt löst och att jag sitter och funderar på att besöka en optiker handlar väl till stor del om lathet från min sida. Jag menar, jag vet ju att jag borde gått till en optiker eftersom att jag har tydliga tecken på synfel. Visst vore det bra om man bara kunde ta sig i kragen och för en gångs skull agera efter vuxet manér. Men så är det ju mig jag talar om och mig veterligen har jag nog aldrig varit speciellt bra på just den fronten. Kanske har det att göra med att jag tror att det ska bli som förra gången jag besökte en optiker. Jag var sex år gammal och fick följa med min farbrors dåvarande fästmö till hennes arbetsplats. Hon var optiker och ögonläkare och för kul skull kollade vi synen på alla familjemedlemmar. Jag hade givetvis brytningsfel och var det enda i familjen som fick ett recept med sig hem. Valet av glasögon var enkelt. Bågarna var rosa upptill och ljusblå nertill och inuti bågen satt två jättelika plastglas som inte passade ett litet barn, snarare en vuxen man. Vad som skulle hända nu om jag går till optikern vet jag inte, men idag finns det ju linser som passar alla, gammal man som ungt barn och allt där emellan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *